• et
    • en
    • fi
    • de
    • lv
    • ru

Privaatsuspoliitika hotellikülalisele

PRIVAATSUSPOLIITIKA HOTELLIKÜLALISTELE

V Spaahotell OÜ (edaspidi “meie”) hindab kõrgelt iga oma kliendi (edaspidi „teie“) privaatsust. Selles privaatsusteates selgitame, milliseid andmeid me teie kohta kogume, miks me seda teeme ja mida me teie andmetega teeme.

Kes me oleme?
Mis andmeid me teie kohta kogume ja kellelt me neid saame?
Miks meil teie andmeid vaja on? Mis juhtub, kui te andmeid ei esita?
Millisel õiguslikul alusel me andmeid töötleme?
Kellega me teie andmeid jagame?
Kui kaua me teie andmeid säilitame?
Millised on teie õigused seoses oma andmetega?
MUGAV NELJA TÄRNI TARTU HOTELL

V spaa- ja konverentsihotelli 86 numbritoa hulgas on nii parimaid puhkevõimalusi pakkuvaid superior ja deluxe tube kui ka luksuslikke sviite. Hotellitubade varustatuse tase vastab nelja tärni nõuetele ning tubade ruumikus võimaldab lisavooditega ööbida kolmel kuni kuuel külalisel. Koduse hubasuse loovad põrandaid katvad pehmed villavaibad ning valikus on ka allergiavabad parketiga toad. Tartu hotell ja spaa asuvad uues multifunktsionaalses ärikvartalis koos maailmakuulsate brändikaupluste, mõnusate kohvikute ja laste mängumaaga, pakkudes tegevust ka pikemateks puhkusepäevadeks. Hotell avas oma uksed 1.detsember 2016.a.

Me rakendame vajalikke tehnilisi, füüsilisi ja organisatsioonilisi turvameetmeid, et kaitsta teie isikuandmeid kadumise, hävimise ja omavolilise juurdepääsu eest.
Kui teil tekib privaatsusteates toodud info osas küsimusi, siis võtke meiega ühendust: info@vspahotel.ee

Mis andmeid me teie kohta kogume ja kellelt me neid saame?

Me kogume teie kohta järgmisi andmeid:

  • isiklikud andmed: nagu nt ees- ja perekonnanimi, sünniaeg/isikukood
  • kontaktandmed: nagu nt elukoha aadress, telefoninumber, e-posti aadress
  • külastajakaardi andmed: need on turismiseaduses nõutud andmed majutusettevõtte külastaja kohta – nt kodakondsus, külastajaga koos majutatava abikaasa ja alaealise      nimi, sünniaeg ja kodakondsus, majutusteenuse osutamise aeg, jne
  • krediitkaardi andmed: nagu nt kaardi number, omaniku nimi, kehtivusaeg
  • turvakaamera salvestised – juhul kui külastate meie majutusasutust või muid ruume, kus asuvad turvalisuse kaalutlustel video või muud elektroonilised või digitaalsed jälgimissüsteemid või seadmed
  • andmed isiklike eelistuste kohta: nagu nt toa kategooria, vaade linnale, lemmikloom jne.

Üldjuhul saame andmed otse teilt, kui teete broneeringu või päringu meie veebilehe kaudu www.vspahotel.ee , telefoni või e-maili teel või ostate teenuseid otse, meie juurde kohale tulles.

Samuti edastavad teie andmeid meile reisiettevõtjad, broneerimisettevõtjad ning muud majutusteenuse vahendamisega tegelevad isikud, kellelt olete majutuse ja/või muud teenused meie juures tellinud. Juhul, kui me ei ole andmeid saanud otse teilt esitame privaatsusteate teile esimesel võimalusel peale andmete saamist.

Miks meil teie andmeid vaja on? Mis juhtub, kui te andmeid ei esita?

Kasutame teie andmeid teie poolt tellitud majutus- ja/või muude teenuste osutamiseks, samuti meie tegevust reguleerivate seadustega meile pandud kohustute täitmiseks ning üldistel ärilistel eesmärkidel, nagu näiteks:

  • isiklikud andmed – neid andmeid vajame teie isikusamasuse tuvastamiseks, mis omakorda on oluline, et tagada teenuse osutamine isikule, kes selle tegelikult tellis
  • kontaktandmed – neid andmeid vajame teiega ühenduse võtmiseks. Eelkõige võtame ühendust telefoni või e-posti vahendusel, kuid teatud juhtudel võib olla vajalik ka elukoha aadressi kasutamine (nt juhul, kui muude sidevahendite kaudu ühendust ei saa).
  • külastajakaardiandmed – neid andmeid on meil kohustus küsida turismiseadusest tulenevalt. Eesmärgiks on ära hoida ohtu, mis võib peituda näiteks illegaalses immigratsioonis.
  • krediitkaardi andmed – neid andmeid vajame juhul, kui tulenevalt meie hotelli siseeeskirjadest ja majutusteenuse lepingust on meil õigus teie krediitkaardilt kinni pidada teatud summa teie poolt tellitud teenuste eest tasumiseks või tehtud kulutuste hüvitamiseks.
  • andmed isiklike eelistuste kohta – kui me neid andmeid küsime või kui te omal valikul meile selliseid andmeid avaldate, siis kasutame neid selleks, et osutada teile paremat, teie soovidest ja huvidest lähtuvat teenust.

Kui te meile külastajakaardiandmeid ei esita, siis ei ole meil võimalik teile majutusteenust osutada.

Millisel õiguslikul alusel me teie andmeid töötleme?

Teie andmete töötlemisel tugineme erinevatele õiguslikele alustele:

  • vajadus luua teiega lepinguline suhe või täita teiega sõlmitud lepingut
  • teie nõusolek – kui tugineme isikuandmete töötlemisel teie nõusolekule, siis teadke, et teil on õigus igal ajal oma nõusolek tagasi võtta
  • vajadus täita meile seadusega pandud kohustusi (nt külastajakaardi täitmine ja säilitamine 2 aasta jooksul)
  • vajadus teostada meie õigustatud huvisid, sh ettevõtte juhtimine ja üldise äritegevuse elluviimine; seaduserikkumiste ja pettuste avastamine
  • vajadus kaitsta teie või mistahes teise inimese elulisi huvisid (nt avaldades teie andmed õnnetusjuhtumi korral kiirabitöötajale)
  • muul seadusega lubatud alusel.
Kellega me teie andmeid jagame?

Me ei jaga teie poolt meile usaldatud andmeid, väljaarvatud piiratud juhtudel, mida on kirjeldatud allpool ja juhul, kui see on selles privaatsusteates kirjeldatud eesmärkide saavutamiseks vajalik:

  • Meie sidusettevõtted: võime teie isikuandmeid jagada oma sidusettevõtetega, mis kõik asuvad Euroopa Liidus.
  • Teenusepakkujad: nagu mitmed teised firmad võime tellida andmete töötlemise teenuseid usaldusväärsetelt kolmandatelt teenusepakkujatelt, näiteks IT ja konsultatsiooniteenuseid;
  • Avaliku võimu organid ja valitsusasutused: me võime jagada andmeid asutustega, kui me oleme seadusega kohustatud andmeid jagama või andmete jagamine on vajalik meie õiguste kaitseks;
  • Professionaalsed nõustajad ja muud: me võime jagada teie andmeid professionaalsete nõustajatega nagu audiitorid, advokaadid, raamatupidajad ja muud nõustamisteenust pakkuvad isikud;
  • Kolmandad isikud seoses ettevõtte tehingutega: Aeg-ajalt võime jagada teie andmeid kolmandate isikutega korporatiivse tehingu, näiteks ettevõtte või selle osa müügi raames teisele ettevõttele. Samuti ettevõtte ümberkorraldamise, ühisettevõtte loomise, ühinemise või muul viisil ettevõtte vara ümberpaigutamise raames.

Juhul kui jagame teie andmeid ülaltoodud isikutega, siis tagame teie andmete kaitse meie ja sellise isiku vahel sõlmitavas andmetöötluslepingus.

Me ei säilita ega saada teie isikuandmeid väljaspoole Euroopa majanduspiirkonda ega riikidesse, mille kohta ei ole direktiivi 95/46/EÜ artikli 25 lõike 6 või selle järglasdokumendiks oleva määruse (EL) 2016/679 artikli 45 lõike 1 alusel kaitse piisavuse otsust tehtud.

Kui kaua me teie andmeid säilitame?

Säilitame teie andmeid niikaua kuni see on vajalik erinevate andme töötlemise eesmärkide täitmiseks.

Ettevõte lähtub isikuandmete säilitamisel järgmistest kriteeriumidest:

  • nii kaua kui on vaja isikuandmeid säilitada selleks, et pakkuda oma teenuseid
  • kui isikul on ettevõtte juures kliendikonto või kliendikaart, siis säilitame isikuandmeid terve konto/kaardi aktiivsusaja või nii kaua kui neid on vaja isikule teenuste osutamiseks
  • kui ettevõttel on seadusest tulenev, lepinguline või muu sarnane kohustus isiku andmete säilitamiseks, siis seni kuni on vajalik sellise kohustuse täitmiseks
  • peale lepingulise suhte lõppemist säilitame teatud andmeid nii kaua, kui kaua on isikul (andmesubjektil) või ettevõttel endal õigus esitada lepingu alusel nõudeid teise poole vastu

Külastajakaardi andmeid säilitame turismiseaduse nõuete kohaselt 2 aastat alates kaardi täitmisest.

Krediitkaardiandmeid säilitame ainult niikaua kuni meievahelise majutusteenuse lepingu nõuetekohase täitmiseni.

Kui olete meile andud nõusoleku otseturustusmaterjalide edastamiseks, siis säilitame teie kontaktandmeid seni kuni olete nõusoleku tagasi võtnud.

Millised on teie õigused seoses oma andmetega?

Teil on andmesubjektina järgmised õigused:

  • Õigus andmetega tutvuda – teil on õigus teada, milliseid andmeid teie kohta säilitatakse ja kuidas neid töödeldakse.
  • Õigus andmete parandamisele – teil on õigus nõuda oma isikuandmete parandamist, juhul kui need on ebaõiged.
  • Õigus andmete kustutamisele („õigus olla unustatud“) – teil on teatud juhtudel õigus nõuda, et me teie isikuandmed kustutaksime (nt kui meil ei ole neid enam vaja, te võtate tagasi meile andmete töötlemiseks antud nõusoleku, jne).
  • Õigus töötlemise piiramisele – teil on teatud juhtudel õigus keelata või piirata oma isikuandmete töötlemist teatud ajaks (nt kui olete esitanud vastuväite andmetöötluse osas).
  • Õigus esitada vastuväiteid – konkreetsest olukorrast lähtuvalt on teil õigus esitada oma isikuandmete töötlemise osas vastuväiteid kui teie andmete töötlemine toimub meie õigustatud huvist lähtudes või avalikust huvist lähtudes. Otseturunduse eesmärgil isikuandmete töötlemisele võib esitada vastuväiteid igal ajal.
  • Andmete ülekandmise õigus – teil õigus nõuda enda poolt meile edastatud andmete ülekandmist endale masinloetaval kujul. Võite nõuda andmete ülekandmist ka otse teisele vastutavale töötlejale, kuid seda ainult juhul, kui see on tehniliselt teostatav. Ülekandmise õigus kehtib ainult nende andmete puhul, mida me töötleme teie nõusoleku alusel või teiega sõlmitud lepingu täitmiseks.
  • Automaatse otsuste tegemine (sh profiilianalüüs) – juhul, kui olete teid teavitanud, et teostame automatiseeritud töötlusel põhinevat otsustamist (sh profiiilianalüüsi), mis toob kaasa teid puudutavaid õiguslikke tagajärgi või avaldab teile märkimisväärset mõju, siis võite nõuda, et otsust ei tehtaks üksnes automatiseeritud töötluse alusel.

Kui teil tekib selles teates toodud info osas küsimusi või soovite esitada taotlust andmesubjekti õiguste teostamiseks, siis võtke meiega ühendust e-posti aadressil info@vspahotel.ee.

Me teeme oma parima, et adresseerida teie taotlusi ja soove aegsasti ja ilma tasuta, välja arvatud juhtudel, kus sellega kaasneks ebaproportsionaalne kulu. Kui te ei ole rahul meie poolt antud vastusega, siis on teil võimalik pöörduda kaebusega Andmekaitse Inspektsiooni poole.

V Spaahotell OÜ
Riia 2, 51004 Tartu, Eesti
Tel: +372 677 6677
e-mail: info@vspahotel.ee

Viimati muudetud: 05.06.2018

Menu
  •   We spent 2 days at VSPA with our 2 years old son. It is our third visit, and everything is just perfect, as usually. Probably the best SPA in Estonia. If I could, I would have stayed for months:) unfortunately it is not allowed to...More

    thumb Wanderer26964285841
    1/23/2019

      Stayed for two nights and loved everything. I highly recommend! Staff was extremely friendly. Great location. I was surprised how warm it was in the water and sauna center. Good selection of saunas. Make sure when booking that you have access to both the sauna...More

    thumb Lisandra L
    1/16/2019

      We had a very enjoyable stay. The hotel room was very clean and comfortable. Breakfast buffeet was great. I liked the most, that the spa had a good choice of different saunas. Great location too - centre of Tartu.

    thumb Excursion36501488358
    1/29/2019
  •   We stayed 1 day, everything was very good, Recommend! Spa was very good. We also liked the location, on 1st floor there is a big shopping center, so if you need anything extra to buy, then you do not have to go outside of the...More

    thumb Venture36480896248
    1/13/2019

      We had the deluxe room with champange and fruits upon arrival. Really liked the room design and atmosphere. We really enjoyed the spa, there are many different saunas and also outside jacuzzi. Also great dinner at Joyce restaurant and breakfast aswell. Definitely would go again.

    thumb GertrudO17
    1/18/2019

      Deluxe room met our expectations very well: fresh and luxurious. Rooms and Spa were conveniently on the same floor. Spa itself was very enjoyable - one the best we´ve been to. Will definitely recommend VSpa!More

    thumb Cruiser38866458771
    1/13/2019
  •   We are extremely satisfied with everything. The service was so good throughout our 2 night stay starting from the reception and spa to the very polite and friendly service at the restaurant. We had a great big room with one of the biggest bathrooms I...More

    thumb Heidy R
    1/13/2019

      Our team loved everything during our stay, It was our first visit. On every corner we experienced friendly service. In a restaurant we had excellent food, loved room cleanliness, whole interior, SPA and saunas. We enjoyed our stay.More

    thumb Siret A
    1/13/2019