Köök
Kuna Mihkel on saanud ise oma käe ja soovide järgi kööki seadistada ja seadmeid valida, siis on köögis olemas nii söegrill kui ka suitsuahjud ja muu kaasaegne tipptasemel tehnika.
Meeskond
Tema meeskonnas töötavad kogemustega ambitsioonikad kokad, kes kõik tunnevad oma tööd ja teevad seda pühendumusega. Kuna ennast tõestanud peakoka juurde soovitakse tööle tulla, siis on Mihkel saanud valida Tartu parimate kokkade hulgast. Ta on meeskonnaga väga rahul.
Miljöö
Hea restoran on see, kuhu igal külalisel on mõnus tulla ja kus neil on mõnus olla. Kõik on oodatud. Kui tavapärasesse restorani minnes inimene mõtleb, kas ta on ikka piisavalt hästi riides, siis Joyce’is tunneb inimene ennast igas olukorras ja riietuses hästi.
Maitsed
Mihkli kaubamärgiks on intensiivsed ja puhtad maitsed, magedat toitu juba tema köögist ei saa. Toidud on kogenud võistluskokale omaselt ühtlaselt kõrge tasemega ja neid iseloomustab nii välimuse, maitse kui ka lõhna tasakaal. Saladus peitub lihtsates ja traditsioonilistest toorainetes, kuid lõpplahendus on üllatav ja originaalne. Just sellepärast tehaksegi kohapeal nii palju kui võimalik, olgu selleks hapukapsas, vorst, puljongid või kastmed.